Навіщо потрібні харчові волокна?

Навіщо потрібні харчові волокна?

Нестача харчових волокон у щоденному раціоні людини може бути причиною виникнення таких захворювань, як рак товстого кишечника, апендицит, жовчокам’яна хвороба, цукровий діабет, ожиріння, атеросклероз, ішемічна хвороба серця, варикозне розширення і тромбоз вен нижніх кінцівок. Харчові волокна покращують моторику шлункового-кишкового тракту і є добрими сорбентами, тому сприяють виводу з організму токсичних речовин і радіонуклідів. Прийом харчових волокон (клітковини, лігніну й пектину) в їжу може бути одним із способів профілактики розвитку злоякісних пухлин. Значення цього фактору особливо зростає в зв’язку з повсюдним забрудненням довкілля.

НА ЦЮ Ж ТЕМУ

Чи є аналоги Біонорма?

Чи є аналоги Біонорма?

На фармацевтичному ринку України немає препаратів (лікарських засобів і дієтичних добавок), цілком аналогічних Біонорму. Біонорм являє оригінальну комбінацію (таку, що не має аналогів) 2-х видів харчових волокон і пребіотика для оптимізації роботи кишечника.

Продовжити читання
Що таке харчові волокна?

Що таке харчові волокна?

Харчові волокна – один із дуже важливих елементів харчування людини, дефіцит у яких зазнає сучасна людина. Вони, окрім усього іншого, є натуральними ентеросорбентами. Зокрема, лігнін і целюлоза мають виражену здатність зв’язувати токсини, алергени, важкі метали та радіонукліди.

Продовжити читання
ВИБАЧТЕ, ЩОБ НАДАТИ ВАМ ДОСТУП ДО ЦИХ МАТЕРІАЛІВ, МИ ПОВИННІ ПЕРЕКОНАТИСЯ, ЩО ВИ ЛІКАР. БУДЬ ЛАСКА, ВИБЕРІТЬ ВІДПОВІДІ НА ПИТАННЯ НИЖЧЕ:
Корисна мікрофлора кишечника синтезує:
Вітамін C Білірубін Коліцин В
ВИБАЧТЕ, ВАШІ ВІДПОВІДІ НЕ СПІВПАДАЮТЬ З ПРАВИЛЬНИМИ.